+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   Flag of European UnionOp uitnodiging van vicevoorzitter Antonio Tajani, Europees commissaris voor Industrie en ondernemerschap, vertegenwoordigde Eliane Khoury (CEO van VFA) het Europese MKB tijdens de EU missie Growth Conference op 29 mei in Brussel.

   Met dit initiatief beoogt de Europese Commissie een debat te starten over nieuwe ideeën voor groeistrategieën die gericht zijn op de reële economie en industriële innovatie. Hiermee wilt men de leidende rol van Europa in nieuwe technologische ontwikkelingen bevorderen. Deze strategie moet concrete perspectieven bieden in termen van kansen en werkgelegenheid voor nieuwe generaties.

   Mevrouw Khoury was een hoofdspreker op forum 2: “Het stimuleren van de markt vraag naar nieuwe producten” De belangrijkste vragen en aandachtspunten binnen het panel waren: Hoe kunnen we uitdagingen om zetten naar kansen? Hoe bevorderen we het proces om van innovatieve ideeën tot commerciële producten en diensten te komen, en op deze wijze banen en groei in Europa creëren? Er zit veel potentie in het benutten van de vraagzijde tijdens de ontwikkeling van het innovatiebeleid voor de EU-industrie.

   Het volledige forum panel bestond uit de volgende leden:
   Johannes Meier, CEO van de European Climate Foundation
   Monique Goyens, directeur-generaal van het BEUC
   Eliane Khoury, CEO van Virus Free Air
   Fergus Harradence, UK Department for Business, Innovation & Skills
   Friedrich Smaxwil, voorzitter van CEN Klaus
   Niederländer,s ecretaris-generaal van de Cooperative Europe (CoopEU)
   Monica Frassoni, voorzitter van de European Alliance to Save Energy

   Terug naar het nieuwsoverzicht