+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   M-Care ASPRA - VFA Solutions

   Onze missie is overal en voor iedereen schone lucht creëren. Met die gedachten, heeft Mitsubishi Elevator Europe na de uitbraak van het coronavirus direct contact met ons opgenomen. We hebben exclusief voor Mitsubishi ASPRA luchtreiniging voor liften ontwikkeld: de M-Care ASPRA. De M-Care ASPRA is eenvoudig en snel op het ventilatiesysteem in liften te monteren. Zowel in bestaande als nieuwe liften.

   Door onze krachten te bundelen, helpen we de maatschappij door kleine ruimtes als de lift van schone lucht te voorzien” CEO Eliane Khoury

   De M-Care ASPRA doodt én vangt virussen en overige luchtvervuiling, zoals schadelijke fijnstof deeltjes, in de luchtreiniger zelf. De luchtreiniger verlaagt de aerosol-concentratie in de lift en vermindert het risico op besmetting. Door het open-structuur filter (collector) wordt tot 80% minder drukval (luchtweerstand) gerealiseerd ten opzichte van andere dichte textielfilters. Hierdoor wordt een continue luchttoevoer gerealiseerd en de ionisatie voorkomt microbiologische groei op de filters.

   Waarom is ASPRA luchtreiniging in een lift belangrijk?

   Door te kuchen, lachen of praten worden vochtdruppels in de lucht verspreid. Die druppels kunnen virussen en ziektekiemen bevatten, zoals het coronavirus. Onderzoek toont aan dat deze door de lucht gedragen deeltjes, tot wel 30 minuten in een lift kunnen blijven hangen. Ventileren is dus cruciaal, maar huidige ventilatie is vaak niet voldoende. Daarom dient de lucht actief gereinigd te worden. Een lift is een transport knooppunt, waar veel mensen gebruik van maken en waar het risico op besmetting in potentie hoger ligt. Dit is dus de aangewezen plek om luchtreiniging toe te passen.

   Wilt u weten hoe u M-Care ASPRA luchtreiniging in uw liften kunt toepassen?

   Meer informatie over de M-Care ASPRA

    

    

   Terug naar het nieuwsoverzicht