+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   HollandlogoDe Handelsmissie vond plaats in Bolzano (Zuid Tyrol). Het project is in opdracht van de divisie NL EVD internationaal opgezet, onder de afdeling van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Deze handelsmissie was gericht op innovatieve Nederlandse bedrijven die zich met duurzame constructie bezighouden.

   Het product portfolio van de deelnemende bedrijven bestond uit verf/coatings, groene daken, dakluiken, energie meetsystemen, ecologische platen en panelen, luchtzuivering en ventilatie, en renovatiewerken. Alle bedrijven hadden de focus op Kwaliteit – Innovatie – Milieu gericht op verschillende duurzame oplossingen in gemeen.

   VFA was hierbij aanwezig om kennis en inzichten te delen en om de mogelijkheden tot samenwerkingsverbanden onderzoeken gericht op constructie en installatiebedrijven, agenten en distributeur van ventilatiesystemen, architecten werkzaam in de gezondheidssector, de onderwijs sector, licht industrie, catering industrie en de agrarische sector te onderzoeken.

   VFA heeft dit project succesvol afgerond en heeft verschillende contacten opgedaan die wellicht in de toekomst tot vruchtbare samenwerkingen leiden.