+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   Er is veel veranderd deze afgelopen dagen. Het corona virus COVID-19 heeft in slechts enkele weken over de hele wereld een grote impact achtergelaten. Ook VFA Solutions heeft in opvolging van het corona virus maatregelen genomen, waarbij het welzijn van u als klant en onze medewerkers centraal staan. Hierbij houden we de richtlijnen van het RIVM en de overheid aan.

   Tevens blijven wij ons in deze tijd inzetten om iedereen van veilige, schone en gezonde lucht te voorzien. Wij weten hoe belangrijk veilige lucht is, zeker in deze tijden. Graag benadrukken we dat wij ook in deze tijd voor u klaarstaan.

   Onze ASPRA-luchtreinigers bewijzen zich al jaren in het verwijderen van virussen uit de lucht en zelfs het afdoden van virussen in de luchtreinigers zelf. Doordat VFA Solutions in de essentie staat voor Virus Free Air en zowel de luchtreinigers ontwerpt als produceert en levert, kunnen wij altijd een gepaste oplossing voor elke situatie bieden. Denk aan veilige lucht op het werk, in de thuisomgeving en in zorginstellingen zoals tijdelijke isolatiekamers, patiëntenkamers, wachtruimtes en spoedeisende hulp.

   Meer voorbeelden over hoe ASPRA-luchtreiniging u in deze tijd kan ondersteunen, kunt u in onze brochure vinden.

   Download hier de brochure hoe u Corona uit de lucht kan verwijderen

   Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw specifieke situatie te bespreken. Door de drukte, kan het zijn dat wij telefonisch beperkter beschikbaar zijn. U kunt ons altijd mailen op info@vfa-solutions.com en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

   Wij wensen u, uw medewerkers en uw naasten het allerbeste toe in deze uitdagende periode.

   Met warme groet,

   Ir. Eliane Khoury, DGA
   VFA Solutions

    

   Terug naar het nieuwsoverzicht