+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   huidproblemenVolgens onderzoeker Frauke Neuser, zorgt luchtvervuiling voor grotere huidproblemen dan iedereen tot nu toe heeft aangenomen. Ze geeft aan dat “fijnstof alleen kan ongeveer 224 verschillende chemicaliën bevatten”, sommige kunnen zelfs door de huid doordringen, en je huid wordt elke keer dat je naar buiten gaat hieraan blootgesteld.

   Ze vervolgt: “Onderzoek van de World Health Organisation geeft aan dat 88% van de mensen in vervuilde steden wonen. In Europa leven 83% van de mensen in vervuilde steden en luchtvervuiling heeft in 2012 aan 2.7 miljoen mensen het leven gekost.”.

   Schone en gezonde lucht is zowel voor je huid als voor de algemene gezondheid voordelig. Jezelf tegen luchtvervuiling beschermen wanneer je buiten bent is lastig, maar binnen kan je jezelf goed beschermen tegen luchtvervuiling. Dit kan door luchtreinigers in je huis te plaatsen die de binnenlucht en buitenlucht die naar binnen komt reinigt. Bekijk onze producten voor meer informatie of neem contact met ons op voor een persoonlijke oplossing.

   Bron

   Terug naar het nieuwsoverzicht