+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   VFA Solutions - We need your vote to win

   De Accenture Innovation Awards is een programma dat het hele jaar loopt, met het doel om een ​​uitgebreid ecosysteem te creëren om alle innovators te verbinden en innovatie te stimuleren. Dit innovatieprogramma bestaat uit een reeks evenementen.

   Deze evenementen zullen uiteindelijk op de Innovatie Summit op 27 oktober 2017 eindigen. De Innovatie Summit zal het podium zijn waarin de meest veranderende innovatieve concepten van dit jaar de toon geven om de begeerde Blue of Green Tulip te winnen.

   Onze aanmelding

   VFA Solutions neemt deel met de ASPRA PMC luchtreiniger. De ASPRA PMC is een effectieve en krachtige luchtreiniger voor de industriële en commerciële markt. Deze krachtige en unieke luchtreiniger reinigt gemakkelijk en effectief grote en grote hoeveelheden lucht. Ideaal voor toepassing in verwerkingsfabrieken van staal, papier, voedsel, maar ook opslag, sport en openbare voorzieningen en nog veel meer.

   De ASPRA PMC verwijdert effectief grove tot ultrafijne luchtverontreinigende deeltjes (PM) uit de lucht, zoals microben en virussen. Resulterend in veilige, gezonde en comfortabele werkomstandigheden. Tegelijkertijd wordt tevens het milieu tegen emissies beschermt.

   Wij hebben uw stem nodig om te winnen, klik hier om op ons te stemmen!

   Terug naar het nieuwsoverzicht