+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   Overzicht van onze technologie

   Er bestaan verschillende luchtreinigingtechnologieën. VFA heeft ervoor gekozen om op een innovatieve manier gebruik te maken van eigen gepatenteerde en bestaande luchtreinigingtechnologieën die daadwerkelijk effectief de lucht reinigen en geen bijkomende gezondheidsrisico’s produceren.

   VFA biedt daarom twee verschillende luchtreinigingtechnologieën aan: ASPRA® luchtreiniging en VFA Actief Koolstof luchtreiniging. Afhankelijk van uw situatie en uw wensen kunt u voor één van de luchtreinigingtechnologieën of een combinatie van de technologieën kiezen. Deze technologieën worden hieronder kort beschreven en op aparte pagina’s grondiger toegelicht.

   Natuurlijk blijven wij constant innoveren en onderzoeken wij nieuwe luchtreinigingtechnologieën. Wilt u meer informatie ontvangen? Bekijk dan de technologie pagina’s of neem contact met ons op.

   ASPRA Luchtreiniging

   ASPRA® luchtreiniging

   De ASPRA® technologie omvat luchtreiniging op basis van een VFA gepatenteerde luchtreinigingtechnologie. De lucht wordt ontdaan van grote deeltjes tot nano-deeltjes.

   VFA Actief Koolstof luchtreiniging

   Actief Koolstof luchtreiniging

   Actief Koolstof is luchtreiniging op basis van een bestaande luchtreinigingtechnologie, op een innovatieve manier toegepast. De lucht wordt ontdaan van gassen en geuren.

   ASPRA Luchtreiniging

   VFA TiOx-ACF luchtreiniging

   Voor filtratie van specifieke gassen en geuren is een speciale en nieuwe techniek ontwikkeld. Deze techniek noemen wij TiOx-ACF. Deze techniek is gebaseerd op een unieke combinatie van 3 bewezen en bekende technieken voor luchtreiniging, namelijk: actiefkool, TiO2 en UV-straling.