+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   VNO-NCW-WestDe oprichtster van VFA, Eliane Khoury, zal VFA’s visie op innovatie, bio-base en de mogelijkheden van schone lucht in de kassenbouw op de “versborrel” presenteren op 12 november bij Koppert Cress B.V.. Dit evenement wordt door VNO-NCW Westland-Delfland georganiseerd en VFA zal één van de drie inspirerende sprekers zijn. Alle lezingen zullen in het Nederlands gegeven worden.

   Details:

   • 12 November, 16.00-2o.00
   • Koppert Cress B.V., De Poel 1, 2681 MB Monster

   Sprekers:

   InnovationQuarter
   InnovationQuarter is een regionaal ontwikkelbedrijf, gevestigd in Zuid-Holland. Het financiert innovatieve en snel groeiende bedrijven, helpt buitenlandse bedrijven zich in Zuid-Holland vestigen en organiseert samenwerkingen tussen innovatieve entrepreneurs, kennis instituten en de overheid. Directeur Rinke Zonneveld zal spreker zijn.

   Bio Base Westland
   “New Business with plant substances” is de titel van de presentatie van Jan Smit van het bedrijf Bio Base Westland. Bio Base Westland is een ondernemer gedreven netwerk organisatie, die er naar streeft de kansen die hoog gevalideerde planten stoffen brengen te grijpen. Fabrikanten van geuren, kleuren en smaken, voeding, crop bescherming en de pharmaceutische industrie hebben hun interesse getoond.

   Virus Free Air
   Hoge luchtkwaliteit is belangrijk in het voorkomen van ziektes, de totstandkoming van betere producten, het voldoen aan wetgeving en om je als bedrijf te onderscheiden. Virus Free Air is een jong bedrijf, met de expertise om luchtkwaliteit te verhogen en tegelijkertijd energiekosten te verlagen. Of het gaat om ziekenhuizen, onderzoeksfaciliteiten, kassen of transport, VFA is altijd in staat om de beste oplossing voor uw luchtkwaliteitsprobleem te verstrekken. Oprichtster Eliane Khoury zal een korte presentatie geven.

   Progamma:

   16.00 Receptie
   16.30 Welkom door Rob Baan, DGA Koppert Cress
   16.40 Opening door Pieter Eenhoorn, president VNO-NCW Westland-Delftland
   16.45 InnvationQuarter door Rinke Zonneveld, managing director
   17.15 Bio Base Westland door programma manager Jan Smits
   17.30 “Kansen van schone lucht” door Eliane Khoury, oprichtster Virus Free Air
   17.45 Afsluiting door Pieter Eenhoorn, president
   17.50 Drankje, borrel en innovatieve ondernemers
   20.00 Einde

   Registreer u voor dit event door een mail te sturen naar westland-delfland@vno-ncwwest.nl.

   Klik hier om de website van VNO-NCW Westland – Delftland te bezoeken.

    

   Terug naar het nieuwsoverzicht