+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   Air-quality-office VFA SolutionsOnderzoek van de Nationale Universiteit in Singapore geeft aan dat perceptie van luchtvervuiling en daadwerkelijke luchtvervuiling het gedrag van kantoormedewerkers beïnvloedt. Hoge concentraties luchtverontreinigingen en de perceptie hiervan zijn in dit onderzoek gelinkt aan contraproductief gedrag op de werkplek.

   De studie heeft 161 voltijd medewerkers over verschillende industrieën gedurende twee weken gevolgd. Deelnemers identificeerden “hun perceptie van luchtverontreiniging, hun mentale kennisniveau, alsmede organisatorisch burgerschap en contraproductief gedrag op de werkplek.”. Daarnaast is de data aan daadwerkelijke luchtkwaliteitsmeetdata gelinkt.

   De resultaten tonen aan dat zowel de perceptie van luchtverontreiniging, als daadwerkelijke luchtverontreiniging, resulteert in een verhoogd contraproductief gedrag op de werkvloer. Medewerkers in gezonde en schone binnenlucht laten werken en dit tevens zichtbaar te maken, zal dan ook resulteren in minder contraproductief gedrag.

   VFA Solutions kan u hierin ondersteunen door luchtreinigers te implementeren die 97-99% van de luchtvervuiling verwijderen en schone en gezonde lucht bieden. Door luchtreinigers uit de Recirculatie lijn (losstaand of als ceiling unit) of uit de INduct lijn (de ceiling units) te implementeren, biedt u niet alleen schone en gezonde lucht, maar maakt u dit tevens zichtbaar en creëert u bewustzijn onder medewerkers. Hierdoor reduceert u contraproductief gedrag op de werkvloer dat gelinkt aan de perceptie van en de daadwerkelijke luchtverontreiniging in het pand. Bekijk onze producten voor meer informatie of neem contact met ons op.

   Bron

    

   Terug naar het nieuwsoverzicht