+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   fijnstof-info

   VFA Solutions is een expert in luchtkwaliteit. Luchtkwaliteit is echter een lastig begrip, waarbij meer aspecten meedingen dan men vooraf denkt. Met name het begrip fijnstof is een aspect dat steeds vaker in de media terugkomt, maar dit blijft voor velen toch een ongrijpbaar iets. Om het begrip fijnstof tastbaarder te maken en alle informatie hierover op één locatie weer te geven, heeft VFA Solutions Fijnstof.info opgericht.

   Op Fijnstof.info vindt u alles wat u moet weten over fijnstof. Er wordt uitgelegd wat fijnstof is, waar het vandaan komt, dat het zelfs in houtrook zit, hoe het de gezondheid kan beïnvloeden, als ook hoe u het uit de lucht kunt verwijderen. VFA Solutions hoopt dat met het delen van deze informatie, er meer kennis ontstaat over fijnstof en waarom het zo belangrijk is om blootstelling aan fijnstof te reduceren.

   Wilt u graag meer weten over fijnstof? Neem dan een kijkje op Fijnstof.info. Mocht u informatie missen op deze site of mocht informatie niet duidelijk zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag.

   Terug naar het nieuwsoverzicht