Diensten

Luchtkwaliteitsmetingen

Luchtkwaliteitsmetingen zijn van belang wanneer u twijfelt over de luchtkwaliteit in uw ruimte(s) of gebouw(en), dit graag in de gaten wilt houden of wilt weten in welke mate luchtreiniging de luchtkwaliteit verbetert. VFA Solutions is een expert in luchtkwaliteit en kan deze metingen voor u uitvoeren.

Ontwikkeling

VFA Solutions werkt regelmatig nauw samen met externe partners, klanten en gebruikers. Door goed te luisteren naar de klant en de technische mogelijkheden in acht te nemen, ontwikkelt VFA optimale oplossingen die aan de behoeftes van de markt en de klant voldoen. Bekijk snel alle mogelijkheden.

Onderhoud

De luchtreinigers van VFA Solutions hebben weinig onderhoud nodig. Toch is het belangrijk om uw apparaat periodiek te laten onderhouden, om er voor te zorgen dat het apparaat gezonde en schone lucht blijft produceren. VFA Solutions kan dit, op basis van een onderhoudscontract, voor u uitvoeren.

Installatie

Het correct installeren van luchtreinigers is minstens zo belangrijk als het gebruik. Als een luchtreiniger niet goed geïnstalleerd is, kan de werking van het apparaat met meer dan 50% afnemen. Een correcte plaatsing is dan ook essentieel. VFA Solutions geeft advies over de installatie of voert dit wanneer gewenst uit.

ASPRA verwijdert:

Newsletter (max 1/month)

@vfatechnology

Follow us