+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   VFAbsorber Mobile RijksakademieDoordat binnenluchtkwaliteitseisen en aanwezige luchtverontreinigingsbronnen per locatie verschillen, is het mogelijk dat luchtkwaliteitseisen de specificaties van onze standaard producten overtreffen. Als oplossing hiervoor bieden wij custom made luchtreinigers, variërend van het aanbrengen van een kleine aanpassing tot aan het ontwerpen van een compleet custom luchtreiniger.

   Een voorbeeld van een custom product is onze opdracht voor de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam, waar de VFAbsorber Mobile (gas- en geurverwijdering) is uitgebreid met twee mobiele afzuigkappen. De afzuigkappen kunnen direct boven de luchtverontreinigingsbron geplaatst worden, waardoor de luchtvervuiling wordt verwijderd en verspreiding wordt tegengegaan.

   Tevens is de VFAbsorber Mobile in deze situatie uitgerust met een krachtigere afzuiging, zodat alle gassen, geuren en dampen daadwerkelijk worden afgezogen en niet ingeademd worden. Één van de afzuigkappen is daarnaast uitgerust met een laskap, zodat ook tijdens het lassen luchtreiniging beschikbaar is. Door met de selectie van de afzuigkappen rekening te houden met de afmetingen is de VFAbsober Mobile nog steeds verplaatsbaar, waardoor luchtreiniging toegepast kan worden daar waar nodig.

   Dit is slechts één van de vele custom luchtreinigingsoplossingen die VFA Solutions voor haar klanten heeft kunnen uitvoeren. Doordat VFA Solutions zowel ontwikkelaar als producent is van VFA luchtreinigers, is een kleine tot zelfs grote aanpassing snel te realiseren. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen om aanpassingen aan een bestaand product of een compleet custom oplossing met ons te bespreken. VFA Solutions denkt altijd met de klant mee en levert luchtreinigers die daadwerkelijk uw luchtkwaliteitsprobleem oplossen.

   Terug naar het nieuwsoverzicht