+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   Productivity VFA SolutionsOnderzoek heeft aangetoond dat het verdubbelen van de ventilatie snelheid een verhoging van gemiddeld 101% aan cognitieve prestaties oplevert. De grootste verbeteringen zijn te zien in crisis reactie (+ 131%), informatieverwerking (+ 299%) en strategisch denken (+ 288%).

   Door de ventilatiesnelheid te verdubbelen, zullen de energiekosten per persoon per jaar gemiddeld €13,- tot €36,- hoger uitkomen. Echter zal dit per jaar per persoon €5.930,- aan productiviteitsverhoging opleveren.

   Correct ventileren zal niet alleen resulteren in een productiviteitsverhoging, maar zal ook de gezondheid van u en uw medewerkers verhogen. Naast voldoende verse lucht toevoeren, is het zeer belangrijk dat de lucht die wordt toegevoerd schoon en gezond is. Verwijder eerst verkeersuitstoot, emissies van industrie, bacteriën, pollen en virussen uit de lucht alvorens de lucht door uw gebouw te verspreiden. Hierdoor ademt u schone en gezonde lucht in.

   Bekijk voor ideale luchtkwaliteitsoplossingen onze ASPRA INduct luchtreinigers, te integreren in bestaande ventilatiekanalen, onze ASPRA Recirculatie luchtreinigers die als losstaande luchtreiniger toe te passen zijn of onze ASPRA Ventilatiesystemen. Twijfelt u welke oplossing voor u geschikt is? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

   Bron

    

   Terug naar het nieuwsoverzicht