+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   Het corona virus COVID-19 verspreidt zich verder en verder over de wereld. Net zoals alle andere virussen, heeft het corona virus een drager nodig zoals druppels, stofdeeltjes of andere pathogenen in de lucht.

   Als een besmet persoon hoest, kucht, niest of praat verspreidt men vochtdruppeltjes uit de mond in de lucht. Deze vochtdruppeltjes zijn drager van virussen en ziektekiemen. Daarom is het van belang om een goede hygiëne aan te houden door onder andere regelmatig de handen te wassen en in de elleboog te hoesten en te niezen.

   In de praktijk houdt echter niet iedereen zich hieraan, waardoor de ziektekiemen op oppervlakken en in de lucht terecht komen. Dit zorgt voor de verspreiding van het virus.

   ASPRA-luchtreiniging van VFA Solutions is een effectief filtratie- en reinigingssysteem die de door de lucht gedragen virussen, ziektekiemen en stofdeeltjes uit de lucht verwijdert. Virussen, bacteriën en schimmels zijn biologische deeltjes. In het apparaat worden deze deeltjes door een elektrisch veld geleidt, waar 99% wordt afgedood of gedeactiveerd. Vervolgens worden de virussen, bacteriën en overige pathogenen in de collector (het filter) afgevangen en permanent uit de lucht verwijdert. Waardoor het risico van verspreiding wordt gereduceerd.

   Bent u benieuwd hoe ASPRA-luchtreiniging u kan ondersteunen in de strijd tegen virussen zoals het Corona virus, fijnstof, stikstof allergenen en overige lucht gerelateerde problemen? Bekijk onze producten of neem contact met ons op.

   Klik op de afbeelding om de brochure te downloaden