+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   “Schone en veilige lucht is een recht voor iedereen, overal!”  

    

   Wie is VFA Solutions

   Virus Free Air (VFA) / VFA Solutions is een innovatieve autoriteit op het gebied van luchtreiniging en luchtzuivering. VFA zich richt op het ontwikkelen van schone, gezonde en groene technologieën op het gebied van Binnenluchtkwaliteit / Indoor Air Quality (IAQ).

   VFA is een expert op het gebied van binnenluchtkwaliteit en filtratietechnologieën en richt zich daarom op luchtreiniging en desinfectie van gevaarlijke luchtverontreinigingen zoals: fijne deeltjes (bijv. Stof en fijnstof), diesel- en brandstofdeeltjes (ultrafijne deeltjes) en biologische luchtverontreinigingen, genaamd bio-aerosolen, zoals bacteriën, virussen, sporen, schimmels en meer. Daarnaast ontwikkelen we diverse technologieën voor duurzame ventilatie voor gebouwen, industrieën, agrarisch en gevoelige infrastructuren.

    

   Onze missie:

   “Het leven van mensen verbeteren en redden en tegelijkertijd het milieu beschermen.”

   VFA is voortdurend op zoek naar innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor de toenemende problemen met de binnen- en buitenluchtkwaliteit, energieverbruik en sickbuildingsyndroom.  Zo biedt VFA oplossing voor de mens, dier en milieu.

   Het doel is om overal voor schone, veilige, gezonde en comfortabele binnenlucht te zorgen. Daarom wordt VFA geprofileerd als een HealthTech– en CleanTech-bedrijf.

   VFA aanpak

    

   Expertise

   VFA Solutions is een expert in het meten, herkennen en creëren van een goede (binnen)luchtkwaliteit. Dat doen wij door:

   • Inventarisatie
   • Metingen uitvoeren
   • CFD Simulaties en modelleren
   • Risicoanalyse
   • Oplossingen ontwerpen en leveren
   • Valideren
   • Onderhouden

   VFA Solutions onderscheidt zich van zijn concurrenten doordat onze kennis zich in-house bevindt. Tevens heeft VFA nauwe allianties met expert bedrijven en onderzoeksinstituten zodat wij 1 stop-shop kunnen aanbieden voor onze klanten en strategische partners.

   Niet alleen ontwerpt VFA zijn eigen bewezen producten en technologieën, VFA valideert deze ook uitvoerig in het laboratoria als in praktijk. VFA’s technologieën en producten zijn bekroond met diverse nationale en internationale innovatieprijzen.

   VFA innoveert en creëert ook nieuwe technologieën en patenten en voert diverse onderzoeken met behulp van de hoge mate van deskundigheid en creativiteit binnen het team. Op deze wijze creëren we duurzame meerwaarde voor onze klanten en dragen bij het bewustwording m.b.t. luchtkwaliteit en gezondheid van gebouwen.

    

   Geschiedenis

   VFA Solutions is een handelmaatschappij van de Virus Free Air organisatie.

   Virus Free Air Logo

   Virus Free Air is in 2007 opgericht als een spin-off van de Technische Universiteit Delft (TU Delft) in Nederland. Virus Free Air begon als een lid van het innovatieplatform voor technische-ondernemers YES!Delft (Young Entrepreneurs Society Delft). Inmiddels is uit Virus Free Air VFA Solutions ontstaan en is VFA Solutions uitgegroeid tot een succesvol MKB bedrijf met een uniek portfolio dat gebaseerd is op eigen technologieën en in-house expertise.

   Gericht op de toekomst streeft VFA Solutions de VFA missie na, zodat iedereen, overal kan beschikken over schone en gezonde lucht.

    

   Onze aanpak

   Integratie van engineering op het hoogste niveau met de nieuwste, meest innovatieve en state-of-the-art technologieën. VFA Solutions is toegewijd om uw behoeften en behoeften te begrijpen en de meest optimale oplossingen voor u te leveren.

   Elke oplossing en elk element is speciaal ontworpen voor uw sector en behoeften. Door expertise op het gebied van metingen, auditen, ventilatie- en zuiveringsoplossingen en hoogwaardige hardware standaarden te combineren met onze op maat ontworpen software, bieden we de beste oplossing voor binnen- en buiten omgevingscontrole binnen de branche, waarbij ongeveer >99% van alle deeltjes zoals aerosolen, fijnstof wordt verwijderd. stoffen, geuren, schadelijke ziekteverwekkers en gassen die de gezondheid, het milieu, processen en winst bedreigen.

    

   VFA Solutions is toegewijd om uw branche volledig en echt te begrijpen en verdiept zich in branche specifieke uitdagingen. VFA Solutions is uw one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van luchtkwaliteit. Neem contact op!