Selecteer een pagina

Over VFA Solutions

 

VFA Solutions is een specialist in luchtbehandeling en (binnen)luchtkwaliteit. VFA is voortdurend op zoek naar innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor de toenemende luchtkwaliteit gerelateerde problemen.

Naast technische oplossingen, biedt VFA een breed scala aan luchtkwaliteit gerelateerde diensten. Hierbij maken we gebruik van onze wetenschappelijke en professionele kennis, betrouwbare meetmethodieken, inspecties, en indien gewenst van ons gespecialiseerde netwerk. Bekijk in onderstaande afbeelding wat VFA voor u kan betekenen.

VFA aanpak

 

Expertise

VFA Solutions is een expert in het meten, herkennen en creëren van een goede (binnen)luchtkwaliteit. VFA Solutions onderscheidt zich van zijn concurrenten doordat onze kennis zich in-house bevindt. Onder onze medewerkers bevinden zich onder andere biochemische ingenieurs, luchttechnici en industrieel ontwerpers.

Niet alleen ontwerpt VFA zijn eigen producten en technologieën, VFA test deze ook uitvoerig zodat wij producten op de markt kunnen introduceren die daadwerkelijk luchtkwaliteitsproblemen oplossen. Onze producten zijn dan ook gebaseerd op bewezen technologieën.

VFA innoveert en creëert ook nieuwe technologieën en patenten met behulp van de hoge mate van deskundigheid en creativiteit binnen het team. Verder combineren we bestaande technieken om de prestaties en toepassingsmogelijkheden te optimaliseren. Op deze wijze creëren we duurzame meerwaarde voor onze klanten.

Onze werknemers worden regelmatig uitgenodigd om hun inzichten te delen tijdens luchtkwaliteit gerelateerde symposia en evenementen, of om te publiceren in artikelen, vakbladen en tijdschriften over luchtkwaliteit. VFA’s technologieën en producten zijn bekroond met diverse nationale en internationale innovatieprijzen.

 

Missie

Onze klanten de meest efficiënte en meest geschikte oplossing bieden voor binnenluchtkwaliteit gerelateerde problemen. De gebruikersbehoeften staan hierbij centraal.

Met behulp van onze producten en diensten leveren we overal schone, gezonde en comfortabele binnenlucht.

 

Drijfveren

Verbetering van de levenskwaliteit en zelfs het redden van levens zijn onze primaire drijfveren. Door middel van onze innovatieve technieken gaat onze ideologie hand in hand met sterke praktische en economische voordelen voor de gebruiker.

 

Geschiedenis

VFA Solutions is een onderdeel van de Virus Free Air organisatie. De Virus Free Air organisatie bestaat uit de R&D afdeling Virus Free Air en de verkopende en klantgerichte organisatie VFA Solutions.

 Virus Free Air Logo

Virus Free Air is in 2007 opgericht als een spin-off van de Technische Universiteit Delft (TU Delft) in Nederland. Virus Free Air begon als een lid van het innovatieplatform voor technische-ondernemers YES!Delft (Young Entrepreneurs Society Delft). Inmiddels is uit Virus Free Air VFA Solutions ontstaan en is VFA Solutions uitgegroeid tot een succesvol MKB bedrijf met een uniek portfolio dat gebaseerd is op eigen technologieën en in-house expertise.

Gericht op de toekomst streeft VFA Solutions de VFA missie na, zodat iedereen, overal kan beschikken over schone en gezonde lucht.

ASPRA verwijdert:

Newsletter (max 1/month)

@vfatechnology

Follow us