+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   Testimonials

   “Dit is een stuk beter dan de prestaties van andere systemen in een vergelijkbare studie (maximaal 30% reductie), en bewijst dat een luchtzuiveraar ook in de dagelijkse praktijk van een kinderdagverblijf een significante reductie van het fijnstof gehalte kan bewerkstelligen.”

   Lees het bijbehorende TNO persbericht

   TNO onderzoeker

   Onderzoeker, TNO

   “We leven ongeveer 70 meter van een snelweg af. Ondanks dat er een rij bomen tussen ons huis en de A73 staat, vroegen we ons af of we voordeel zouden hebben van de aanschaf van een luchtreiniger. Niet alleen omdat we naast een snelweg wonen, maar ook omdat we vaak de open haard aansteken in de winter. We maakten ons zorgen over de hoeveelheid fijnstof in de binnenlucht die wij en onze kinderen elke dag inademen.

   Na het internet afgezocht te hebben, hebben we VFA ontdekt. VFA heeft luchtreinigers die ook ultrafijnstof filtreren, in tegenstelling tot andere goedkopere filters, wat anders je longen binnendringt en kanker kan veroorzaken. Dit was precies de oplossing waar we op zoek naar waren. We zijn zeer tevreden met het feit dat we ons niet langer zorgen hoeven te maken over de luchtveiligheid in ons huis.”

   D. Majer

   Consument, ASPRA Aura in bezit

   “Alles loopt naar wens. ASPRA doet goed zijn dienst. Hij draait overdag in mijn slaapkamer en s’nachts in mijn woonkamer. Hij maakt wat lawaai, maar meestal draait [de luchtreiniger] als ik niet thuis ben. Ik heb nog 2 filters. De overige 3 zijn inderdaad donkergrijs geworden. Ik slaap duidelijk beter.

   B. Visser

   Consument, ASPRA Poco in bezit

   “VFA heeft de luchtkwaliteit onderzocht en verbeterd in een werkplaats in het YES!Delft incubatie centrum. In deze werkplaats wordt gewerkt met bepaalde chemicaliën. De ASPRA’s zorgen voor hoogwaardige filtratie van de lucht wat geresulteerd heeft in betere arbeidsomstandigheden.”

   YES!Delft

   “De firma HEY heeft een aantal ASPRA’s geïnstalleerd in hun werkplaats voor extra bescherming van de werknemers tegen lasrook en luchtvervuiling door laser snijden. Dit resulteerde in aanzienlijk gezondere en prettigere arbeidsomstandigheden.”

   HEY