+31 (0)88 427 5000 info@vfa-solutions.com

   Horeca

   Horeca draait om het creëren van de perfecte sfeer voor uw klanten. Restaurants, hotels en (lounge) bars hebben allemaal gemeen dat de aanwezigen zich comfortabel dienen te voelen en bereid zijn om terug te komen. De lucht die we inademen, heeft directe invloed op de manier waarop we onze omgeving ervaren. Daarom mogen ongewenste geuren uit rookruimtes, keukens, opslagruimtes, schoonmaakmiddelen en het buitenmilieu nooit het probleem van uw klanten zijn.

   Rook – Verwijder rook uit rookruimtes effectief, eenvoudig en tegen zeer lage operationele kosten. Bescherm klanten en personeel en verbeter de van de kwaliteit van hun verblijf.

   Voedsel en opslag – Ongewenste geuren uit keukens en opslagruimten kunnen worden verwijderd bij de bron, of in de ruimtes waar uw klanten verblijven.

   Buitenlucht – Voorkom dat verkeer en industrie gerelateerde luchtverontreiniging overlast veroorzaakt voor uw klanten. Zij zullen zeer dankbaar zijn voor de zorg die u draagt voor hun gezondheid. Dit is vooral belangrijk bij gebouwen in de binnensteden, nabij snelwegen en industrieterreinen.

   Wat kan VFA luchtreiniging u bieden?

   • Fijnstof uit de lucht verwijderen (afkomstig uit binnen- en buitenlucht)
   • Geuroverlast tegengaan (afkomstig uit binnen- en buitenlucht)
   • Filtratieoptimalisatie
   • Binnenluchtkwaliteit optimalisatie 
   • Ziektekiemen uit de lucht verwijderen (microben, bacteriën, virussen)
   • Klimaatverbetering (LBK/HVAC)
   • Emissie tegengaan (b.v. in parkeergarages)
   • Energiebesparing
   • Bouwstof uit de lucht verwijderen

   Veel voorkomende luchtkwaliteitsproblemen in de horeca en onze oplossingen

   Voedsel opslag

   Bacteriën en schimmels komen vaak voor op plekken waar voeding en drinken wordt opgeslagen. In de eten en drinken industrie is het zeer belangrijk om de lucht in de faciliteit zo schoon mogelijk te houden. VFA biedt ondersteuning in het elimineren van luchtgedragen bacteriën en schimmels zodat voedingsmiddelen langer vers blijven.

   Ongewenste geuren

   Ongewenste geuren kunnen veel overlast en irritatie veroorzaken voor sporters, personeel en gasten. Afhankelijk van de intensiteit van de geuren kan VFA verschillende oplossingen aandragen die de geuren verwijderen of absorberen.

   Gebrek aan verse lucht

   Op locaties waar veel mensen samenkomen, zoals in de horeca, zorgt een gebrek aan verse lucht voor een significante CO2 (koolstofdioxide) verhoging. Mensen voelen zich daardoor vermoeid en wazig en krijgen last van hoofdpijn, geïrriteerde ogen en meer. Dit is alleen op te lossen door te ventileren: de benauwde lucht vervangen met verse gereinigde lucht.

   Binnenlucht vervuiling

   Binnenlucht vervuiling is vaak minder schadelijk dan buitenlucht vervuiling. Echter op locaties waar veel mensen samenkomen, is het belangrijk ook de binnenlucht te reinigen. Hierdoor verkleint men de kans op ziekteverspreiding.

   Selectie voorgestelde luchtreinigers

   Hier vindt u een kleine selectie van onze producten. Uiteraard verschilt het advies per situatie. VFA biedt u dan ook graag een persoonlijk en vrijblijvend advies aan voor uw luchtkwaliteitsvraagstuk.

   Binnenluchtreiniging

   Inlaat en emissie luchtreiniging

   • ASPRA S INduct (deeltjes en/of gas- en geurreiniging in het ventilatiekanaal, voor max 600 m³/uur)
   • ASPRA XL10.000 INduct (deeltjes en/of gas- en geurreiniging in het ventilatiekanaal/LBK, veelvoud van 10.000 m³/uur)
   • Ventilatiesysteem met ASPRA luchtreiniging (afvoer van CO2 en toevoer van gereinigde lucht, neem contact met ons op voor de mogelijkheden)
   Vraag informatie aan

    Uw naam*

    Uw email*
    U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    *Verplicht