Selecteer een pagina

Horeca

Horeca draait om het creëren van de perfecte sfeer voor uw klanten. Restaurants, hotels en (lounge) bars hebben allemaal gemeen dat de aanwezigen zich comfortabel dienen te voelen en bereid zijn om terug te komen. De lucht die we inademen, heeft directe invloed op de manier waarop we onze omgeving ervaren. Daarom mogen ongewenste geuren uit rookruimtes, keukens, opslagruimtes, schoonmaakmiddelen en het buitenmilieu nooit het probleem van uw klanten zijn.

Rook – Verwijder rook uit rookruimtes effectief, eenvoudig en tegen zeer lage operationele kosten. Bescherm klanten en personeel en verbeter de van de kwaliteit van hun verblijf.

Voedsel en opslag – Ongewenste geuren uit keukens en opslagruimten kunnen worden verwijderd bij de bron, of in de ruimtes waar uw klanten verblijven.

Buitenlucht – Voorkom dat verkeer en industrie gerelateerde luchtverontreiniging overlast veroorzaakt voor uw klanten. Zij zullen zeer dankbaar zijn voor de zorg die u draagt voor hun gezondheid. Dit is vooral belangrijk bij gebouwen in de binnensteden, nabij snelwegen en industrieterreinen.

Binnenklimaat – Als u de manager bent die alleen maar het beste wilt voor zijn of haar klanten bieden wij u ons state-of-the-art klimaatsysteem de ASPRA Brainy 1880. Het systeem controleert, regelt en toont alle aspecten van de luchtkwaliteit. Dit resulteert in een optimaal binnenklimaat. Uw klanten zullen hun verblijf als aangenaam ervaren, terwijl u fors bespaart op energie-en onderhoudskosten.

Luchtreinigers met unieke eigenschappen

  • Verse lucht wanneer gewenst
  • Continu schone lucht
  • Efficiënte filtratie van fijnstof, ultrafijnstof en nanodeeltjes
  • Permanent verwijderen van giftige dampen ontstaan door het gebruik van chemicaliën
  • Snel ongewenste gassen en geuren verwijderen
  • Zeer energie efficiënt

Veel voorkomende luchtkwaliteitsproblemen in de horeca en onze oplossingen

Voedsel opslag

Bacteriën en schimmels komen vaak voor op plekken waar voeding en drinken wordt opgeslagen. In de eten en drinken industrie is het zeer belangrijk om de lucht in de faciliteit zo schoon mogelijk te houden. VFA biedt ondersteuning in het elimineren van luchtgedragen bacteriën en schimmels zodat voedingsmiddelen langer vers blijven.

Ongewenste geuren

Ongewenste geuren kunnen veel overlast en irritatie veroorzaken voor sporters, personeel en gasten. Afhankelijk van de intensiteit van de geuren kan VFA verschillende oplossingen aandragen die de geuren verwijderen of absorberen.

Gebrek aan verse lucht

Op locaties waar veel mensen samenkomen, zoals in de horeca, zorgt een gebrek aan verse lucht voor een significante CO2 (koolstofdioxide) verhoging. Mensen voelen zich daardoor vermoeid en wazig en krijgen last van hoofdpijn, geïrriteerde ogen en meer. Dit is alleen op te lossen door te ventileren: de benauwde lucht vervangen met verse gereinigde lucht.

Binnenlucht vervuiling

Binnenlucht vervuiling is vaak minder schadelijk dan buitenlucht vervuiling. Echter op locaties waar veel mensen samenkomen, is het belangrijk ook de binnenlucht te reinigen. Hierdoor verkleint men de kans op ziekteverspreiding.

Vraag informatie aan

Uw naam*

Uw email*
U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag

Uw telefoonnummer

Uw bericht

*Verplicht

ASPRA verwijdert:

Newsletter (max 1/month)

@vfatechnology

Follow us