Medische klinieken

 

Zwevende stof- en metaaldeeltjes, kwikdamp en andere dampen, bacteriën en virussen worden vaak aangetroffen in medische klinieken. Verschillende medische omgevingen, zoals laboratoria, tandartsen, ziekenhuizen, wachtkamers, revalidatie klinieken en apotheken kunnen dezelfde problemen ondervinden. Blootstelling aan deze stoffen kan leiden tot allerlei ongewenste klachten voor de behandelaars, assistenten en patiënten. Bovendien ervaart men vaak onaangename geuren.

Creëer optimale werkomstandigheden met VFA luchtreinigers:

 • Snelle en efficiënte filtratie van ultrafijne en nanodeeltjes
 • Permanente verwijdering van kwikdamp en andere dampen
 • Verwijdering en neutralisatie van schimmels, bacteriën en virussen
 • Stabiele vochtigheid, temperatuur, ventilatie en filtratie voor een constant optimale luchtkwaliteit
 • Snelle verwijdering van onaangename geuren afkomstig van materialen, procedures, mensen en buiten.

Luchtreinigers met unieke eigenschappen

 • Verse lucht wanneer gewenst
 • Continu schone lucht
 • Efficiënte filtratie van fijnstof, ultrafijnstof en nanodeeltjes
 • Permanent verwijderen van giftige dampen ontstaan door het gebruik van chemicaliën
 • Snel ongewenste gassen en geuren verwijderen
 • Zeer energie efficiënt

Veel voorkomende luchtkwaliteitsproblemen in medische klinieken en onze oplossingen

Metaaldampen (tandartspraktijken)

Metaaldampen bestaan voor het grootste gedeelte uit fijnstof en voor een klein gedeelte uit gassen. Metaaldampen zijn vaak zeer schadelijk voor de mens. Lasdampen en kwikdampen (in tandartspraktijken) zijn in het bijzonder zeer schadelijk voor de gezondheid. Voor deze luchtkwaliteitsproblemen biedt VFA Solutions afzuigkappen en andere speciaal ontworpen apparaten aan om de schadelijke dampen zo snel mogelijk uit de lucht te verwijderen.

Bacteriën en virussen

Bacteriën en virussen zijn in het bijzonder schadelijk voor mensen met een verlaagd immuunsysteem. Patiënten, ouderen en jonge kinderen zijn zeer vatbaar voor bacteriën en virussen. Om deze reden is het belangrijk om de binnenlucht in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en kinderopvang te reinigen. Dit kan door VFA INduct luchtreinigers in uw ventilatiekanaal te installeren en door Recirculatie luchtreinigers in de individuele kamers te plaatsen om zeer gevoelige mensen te beschermen.

Ongewenste geuren

Ongewenste geuren kunnen veel overlast en irritatie veroorzaken voor patiënten, personeel en gasten. Afhankelijk van de intensiteit van de geuren kan VFA verschillende oplossingen aandragen die de geuren verwijderen of absorberen.

Onderhoudskosten reduceren

Onderhoudskosten zijn belangrijk voor alle zakelijke ondernemingen. Alle VFA Solutions producten bieden gemakkelijk onderhoud en lage onderhoudskosten. De collectoren onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen en zijn economischer dan een vergelijkbaar HEPA filter.

Vraag informatie aan

Uw naam*

Uw email*
U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag

Uw telefoonnummer

Uw bericht

*Verplicht

ASPRA verwijdert:

@vfatechnology

Follow us

Newsletter (max 1/month)