Selecteer een pagina

Renovatie

Renovatiewerkzaamheden en de bouw in het algemeen veroorzaken veel stof. Stof dringt diep door in de longen en kan daar verschillende gezondheidsrisico’s veroorzaken. Medewerkers van renovatiebedrijven worden langdurig blootgesteld aan overmatige stof deeltjes. Deze deeltjes kunnen op den duur onder andere stoflongen, astma en zelfs kanker veroorzaken. Het is dan ook belangrijk dat deze werknemers worden beschermd tegen stof dat vrijkomt bij de werkzaamheden.

Daarnaast is stof tevens een drager voor virussen en bacteriën. Dit is in het bijzonder gevaarlijk voor mensen met een verminderde weerstand, van medewerkers, tot aan ouderen, kinderen en zieke mensen. Een simpele verbouwing in bijvoorbeeld een ziekenhuis kan daardoor grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Door het stof al tijdens de werkzaamheden uit de lucht te verwijderen, worden de gezondheidsrisico’s voor alle betrokkenen verminderd en kan men schone en gezonde lucht inademen zonder daar ziek van te worden.

 

Luchtreinigers met unieke eigenschappen

  • Verse lucht wanneer gewenst
  • Continu schone lucht
  • Efficiënte filtratie van fijnstof, ultrafijnstof en nanodeeltjes
  • Permanent verwijderen van giftige dampen ontstaan door het gebruik van chemicaliën
  • Snel ongewenste gassen en geuren verwijderen
  • Zeer energie efficiënt

Veel voorkomende luchtkwaliteitsproblemen in de constructie en onze oplossingen

 

Bouwvakkers beschermen

Medewerkers van renovatie-bedrijven worden langdurig blootgesteld aan hoge stofconcentraties. Deze stofdeeltjes dringen diep in de longen door en veroorzaken daar gezondheidsrisico’s variërend van luchtwegenirritaties, astma, stoflongen en zelfs kanker. Bescherm uw medewerkers door mobiele luchtreiniging op locatie toe te passen.

Stof en schimmel uitbraken tijdens renovatie reduceren

Locaties waar veel mensen met een verminderde weerstand aanwezig zijn (b.v. ziekenhuizen of andere zorginstellingen), zijn bijzonder kwetsbaar tijdens renovaties door de onderlinge verspreiding van deeltjes tussen de aanwezige kamers. Door op strategische punten hoge capaciteit recirculatie reiniging toe te passen, wordt de verspreiding van schadelijke deeltjes tussen kamers gelimiteerd. Dit kan een toegevoegde waarde van uw bedrijf zijn in vergelijking met een ander constructiebedrijf.

Onderhoudskosten reduceren

Onderhoudskosten zijn belangrijk voor alle zakelijke ondernemingen. Alle VFA Solutions producten bieden gemakkelijk onderhoud en lage onderhoudskosten. De collectoren onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen en zijn economischer dan een vergelijkbaar HEPA filter.

Vraag informatie aan

Uw naam*

Uw email*
U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag

Uw telefoonnummer

Uw bericht

*Verplicht

ASPRA verwijdert:

Newsletter (max 1/month)

@vfatechnology

Follow us