Selecteer een pagina

Agricultuur

Naleving van (Europese) wetgeving is cruciaal, maar in economische tijden als deze is het ook van belang dat de kosten beperkt worden om marges in stand te houden. Onze technologie is ontworpen om optimale prestaties te fuseren met een lage cost of ownership. Hiermee biedt VFA de perfecte oplossing voor onder andere pluimveehouderijen, de uien industrie, varkenshouderijen en meer.

  • Het systeem kan worden gebruikt voor luchtzuivering bij de bron, resulterend in verlaagde binnenconcentraties. Emissie naar het buitenmilieu zal hierdoor automatisch lager zijn. Ook worden de dieren zo goed beschermd, wat kan leiden tot hogere productiviteit.
  • Ons systeem kunnen ook fungeren als een end-of-pipe filter, voor luchtzuivering bij de uitlaat naar het buitenmilieu.
  • Onze technologieën zijn energiezuinig, gemakkelijk in onderhoud en duurzaam.

Als uw bedrijf moet voldoen aan de wetgeving op PM-uitstoot (fijnstof), neem dan contact met ons op. Wij leveren state-of-the-art systemen die ervoor zorgen dat onze gespecialiseerde boeren zich kunnen concentreren op productie in plaats van wetgeving en de naleving hiervan.

Luchtreinigers met unieke eigenschappen

  • Verse lucht wanneer gewenst
  • Continu schone lucht
  • Efficiënte filtratie van fijnstof, ultrafijnstof en nanodeeltjes
  • Permanent verwijderen van giftige dampen ontstaan door het gebruik van chemicaliën
  • Snel ongewenste gassen en geuren verwijderen
  • Zeer energie efficiënt

Veel voorkomende luchtkwaliteitsproblemen in de agricultuur en onze oplossingen

Infectie uitbraak preventie

Infectie-uitbraken worden voorkomen door het verwijderen van stof, virussen en schimmel door de binnenlucht en de lucht in de ventilatiekanalen te reinigen.

 

Infectie uitbraak controle

Wanneer er een uitbraak geconstateerd wordt, zal snel reageren en het monitoren van de uitbraak de impact drastisch verlagen. Door binnen te recirculeren en de uitgaande lucht te reinigen, zal een uitbraak tot een minimum beperkt worden.

 

Ongewenste geuren

Ongewenste geuren kunnen veel overlast en irritatie veroorzaken voor medewerkers en bewoners in de omgeving.  Afhankelijk van de intensiteit van de geuren kan VFA verschillende oplossingen aandragen die de geuren verwijderen of absorberen.

Emissie wetgeving

Wetgeving opgezet door de regering is regelmatig de belangrijkste beweegreden voor bedrijven om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren. Door nauw samen te werken met onze klanten zorgen we voor de benodigde concentratiereductie. VFA heeft verschillende successen gerealiseerd in het bereiken van luchtkwaliteitsstandaarden voor ziekenhuizen (ISO klasse, FED STD klasse 1000), warenhuizen (ethyleen oxide (EtO)), pluimveehouderij (PM10 emmissie) en de kinderopvang (lage PM10 en PM2.5 concentratie).

Onderhoudskosten reduceren

Onderhoudskosten zijn belangrijk voor alle zakelijke ondernemingen. Alle VFA Solutions producten bieden gemakkelijk onderhoud en lage onderhoudskosten. De collectoren onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen en zijn economischer dan een vergelijkbaar HEPA filter.

 

Energieverbruik reduceren

Een van de unieke eigenschappen van onze technologie is de lage luchtweerstand (drukval). Hoe lager de drukval is, hoe minder energie er wordt verbruikt. Hierdoor zijn alle VFA Solutions producten energie efficiënter dan conventionele luchtfilters. Een bijkomend voordeel van lage drukval is de mogelijkheid om grotere luchtvolumes met een kleiner apparaat te reinigen.

Vraag informatie aan

Uw naam*

Uw email*
U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag

Uw telefoonnummer

Uw bericht

*Verplicht

ASPRA verwijdert:

Newsletter (max 1/month)

@vfatechnology

Follow us